Ervaringen
Petra is een echte professional. Een professional die werkt vanuit haar hart en gevoel en dat is tevens haar kracht. De coachgesprekken met Petra zijn zeer verhelderend en zetten mij altijd weer ‘aan’. Daar waar ik dacht het wel te weten, lukte het Petra altijd om mij toch weer een stap verder te begeleiden naar mijn gevoel en drijfveren, waardoor ik weer actief met het vraagstuk aan de slag kon. ‘Ga voor Leefstijl’ is dan ook niet zo maar een naam, maar staat echt voor wat Petra realiseert als zij je coacht: er weer voor gaan!
Eveline
Petra is een fijne en rustige coach die je snel op je gemak stelt en jou in je waarde laat. Petra creëert een veilige sfeer tijdens het gesprek. De gesprekken met Petra hebben mij veel inzicht gegeven in mijn denkpatronen.
Yolanda
Ik heb Petra leren kennen als ontzettend warm mens. Het voelde direct vertrouwd. Als coach is ze geduldig, zorgvuldig en doortastend. Door haar brede achtergrond heeft ze een bak aan kennis en ervaring in huis, waardoor ze direct praktische en duurzame vertaalslagen kan maken. Fijn zo'n aanpak. Top coach!
Mieke
Petra is een leuke, kundige en betrokken trainer. Geen enkele les is hetzelfde. Ze brengt altijd variatie aan in haar oefeningen. Eenmaal op de fitness-apparaten denkt zij mee over wat jij kan doen binnen jouw mogelijkheden. Petra is een trainer die motiveert, altijd positief is en een prettige sfeer creëert.
Wieteke
Werken aan een gezonde leefstijl kan soms erg lastig zijn heb ik ondervonden. Waar ga je mee beginnen en hoe pak je dat aan? Petra straalt veel rust en stabiliteit uit en brengt dit op een fijne manier over. Ze is in staat om de essentie uit een wirwar aan informatie te halen en toont hiermee aan dat ze écht naar je luistert! Petra helpt daarmee om tot de kern te komen. Samenwerkend op zoek naar persoonlijke doelen en onderzoeken waar de behoefte het grootst is. Dat kan soms verrassend anders zijn dan in eerste instantie gedacht. Omdat Petra de stappen klein houdt, zijn de doelen haalbaar en het resultaat groot en blijvend. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor versterkt en dat geeft goede moed om zelf op de nieuwe ingeslagen weg verder te gaan!
Marjella